Verhalen kunnen op heel veel manieren voor mensen zorgen, ik blijf het herhalen. Ik zorg ook heel graag voor jouw verhaal. En dat kan ook op verschillende manieren:

 • Ik geef feedback op je tekst.
  Je zit vast. Je weet dat het ergens wringt maar je kan er de vinger niet precies op leggen waar. (Of waarom.) Je hebt nood aan een frisse, kritische maar liefdevolle en optimistische blik die bovenal ook eerlijk is. 
  Dit kan vanaf 50 euro/uur. Stuur me een mailtje met meer info over je project en dan geef ik je een prijsvoorstel.

 

 • Ik zet samen met jou je tekst in de steigers.
  Dat kan gaan over dat boek dat je al zo lang wil schrijven, maar evengoed over die brief die je je dochter cadeau wil doen voor haar huwelijk. Of dat ritueel voor dat lentefeest dat je in elkaar wil steken.
  Ik zoek mee met jou naar de rode draad in je verhaal en help je filteren wat nu precies van dit verhaal jouw verhaal maakt – waarom kan een ander het niet vertellen? Een keer we dat helder hebben, werken we een plan uit dat jij vervolgens kan invullen. Al naargelang je behoefte geef ik daarop ook feedback of stuur bij.
  Dit kan vanaf 60 euro/uur. Stuur me een mailtje met meer info over je project en dan geef ik je een prijsvoorstel.

 

 • Ik schrijf jouw tekst.
  Het verhaal zit helemaal in je hoofd. Maar je krijgt het er niet uit. Of toch niet op zo’n manier dat het ook werkt. Want een verhaal in je hoofd, dat is niet hetzelfde als een verhaal op papier. In nauw overleg met jou schrijf ik je tekst. Dat kan over van alles gaan, van een persoonlijke brief tot een volledig manuscript. Zowel fictie als non-fictie. 
  Dit kan vanaf 80 euro/uur. Stuur me een mailtje met meer info over je project en dan geef ik je een prijsvoorstel. 

 

P.S. Ik werk ook aan een online cursus waarin ik je alles leer over hoe een verhaal in elkaar zit en hoe je het schrijft. Maar ook – en vooral -wat verhalen kunnen doen en wat (verhalen) schrijven voor jou kan betekenen. Meer weten? Kijk dan hier!

“Door de concrete feedback en de aangename manier waarop Tine die geeft heb ik opnieuw zin om met mijn tekst aan de slag te gaan.”

Elisabeth 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart